SAFMO

Obilježavanje 11. Street Arts Festivala Mostar na cjelodnevnom “Recreate” događaju u Abraševiću

Street Arts Festival Mostar (SAFMO) je platforma koja već 11 godina  stvara  scenu urbane kulture i ulične umjetnosti iz kojeg je proizašla Udruga Rezon sa kolektivom kreativnih radnika i umjetnika koji vrijedno propituju i doprinose viziji zajedničke ideje Grada.

 

Ove godine SAFMO će obilježiti super cjelodnevni “Recreate” događaj za velike i male uz velikodušnu podršku naših donatora i prijatelja. Subota, 3.9. od 12:00 sati smo u prostoru koji nas pokreće, dvorištu OKC-a Abrašević gdje ćemo uz ekipu DJ-eva, grafitera i izvođača proslaviti 11. rođendan.

 

Također, umjetnici Art -marketa će predstavitii svoje radove, a dječji kutak će tijekom dana biti igraonica na otvorenom za svoju malu i kreativnu publiku, uz jedinstvenu priliku rada sa poznatim autorima.

 

U goste nam stiže jedan od prepoznatljivijih DJ-eva iz Ljubljane Dj Woo-D koji će nastupati uz lokalnu podršku S.One & Rime. Očekujte hrpu dobrih hip hop i funky beatova, a događaj će upotpuniti i nastup lokalnih repera – Gastra Rimes, Crni i gosti.

 

Ekipa grafitera će pretvoriti dvorište abraševića u otvoreni grafiterski atelje gdje neće nedostajati kreativnosti i zabave.

 

Dođite nam!

 

Program se realizira uz prijateljsku suradnju s Telemach fondacijom uz donatorsku podršku FOD-a i projekta Prostori koji pokreću.